Uşak Üniversitesi Mevlana Koordinatörlüğü

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ, 2019 yılı Mevlana Değişim Programı ile KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği projesi kapsamında ülkemize Pakistan ve Rusya’dan gelen heyetleri ofisinde kabul etmiştir. International Islamic University ve Government College University’den Üniversitemiz Fen Edebiyat, İslami İlimler, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakülteleri ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na gelen öğretim üyeleri ile geleceğe yönelik işbirlikleri ile ilgili fikir alışverişi yapılmıştır., East Siberia State University of Technology and Management’dan gelen Rus yetkililer ile ise yeni projelerde ortaklıklar ve değişim programları fırsatları konusunda görüşmelerde bulunulmuştur. Toplantının akabinde Mevlana Değişim Programı kapsamında üniversitemizde ders veren ve katkıda bulunan öğretim üyelerine Rektörümüz tarafından katılım sertifikaları takdim edilmiştir.

14 Temmuz 2020