Uşak Üniversitesi Mevlana Koordinatörlüğü

Uşak Üniversitesi Uluslararası Ofisi bünyesinde yürütülen Mevlana Değişim Programı kapsamında 2019 yılında International Islamic University ve University of Managament and Technology’den Üniversitemiz Fen Edebiyat, Ziraat ve Doğa Bilimleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na altı öğretim üyesi gelmiştir. Mevlana Değişim Programı ile gelen Pakistanlı öğretim üyeleri, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ’ı ofisinde ziyaret etmiştir. Öğretim üyelerine katılım sertifikaları Rektörümüz tarafından takdim edilmiş ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğü tarafından, bir akşam yemeği organize edilerek Pakistanlı öğretim üyelerinin üniversitemizde geçirdikleri süre boyunca yaşadıkları deneyimleri ve gözlemlerini Rektörümüz ile paylaşmaları sağlanmıştır.

13 Temmuz 2020